Palvelut

Kodin sisustusremontit;

Teemme sujuvasti ja kilpailukykyiseen hintaan kotiisi uuden ilmeen esimerkiksi tapetoimalla, parketti- tai laminaattilattioiden asennuksella tai sisä- ja ulkomaalauksella.

Remontit; keittiöt, kylpyhuoneet, saunat, wc ym.

Toteutamme ammattitaidolla ja "avaimet käteen" -periaatteella eri kohteiden remontit sisältäen suunnittelun, vanhan tilan purkutyöt ja jätteiden viennin kaatopaikalle, senien tasoitus-/suoristustyöt, maalaukset, kattopaneloinnit, vesieristykset, putkien muutostyöt, lattialämmityksen asentamisen, lattia- ja seinälaatoitukset, tarvittavat sähkötyöt, uusien kalusteiden asennukset ja siivouksen

Ilmastointi;

Palveluumme kuuluu; ilmastointiremontteja, muutostöitä, uudisrakennuksiin ilmastointikoneiden ja ilmastointiputkien asentamista sekä suodattimien vaihdot ja liesituulettimien asennukset.

Putkityöt;

Toteutamme kotien ja liikehuoneistojen putkiremontit, LVI-asennukset, putkiasennukset, lämminvesivaraajien vaihdot, vesihana- ja pesukoneliitännöiden asennukset, kalustamisen, patteriverkoston perussäädöt sekä muut mahdolliset vesijohtoverkoston huolto- ja korjaustyöt tai vesikiertoisen lattialämmityksen asennustyöt. Teemme myös kosteusmittauksia ja kuivauksia.

Lämmitys;

Asennamme energiasäästöisiä maalämpö- ja ilmalämpöpumppuja omakoti-, rivi- ja paritaloihin. Niillä voit säästää lämmityskuluissa tai jäähdyttää edullisesti sekä puhdistaa tehokkaasti huoneilmaa.

Uudisrakentaminen;

Olemme toteuttaneet pääkaupunkiseudulla omakotitalojen perustuksia. Voimme toteuttaa myös osaurakkana esim. omakotitalon runkotyöt.


Ajankohtaista

Katso kuinka hyödyt kotitalousvähennyksessä teettäessäsi remonttia ulkopuolisella.

Yhteystiedot:

ProRakennus Pärssinen Oy
Rinnetie 7
01390 Vantaa

E-mail: info@prorakennusparssinen.fi
Gsm. 0500-347 026